Over Ons

Welkom bij Somnifiq.

Ons doel is om jou op weg te helpen naar een betere nachtrust en daarmee een gezondere levensstijl. Niets is meer vervelend dan slecht in slaap komen of continue wakker worden.

Iedereen verdient een goede nachtrust. Slaap is een belangrijk onderdeel van een gezonde levensstijl. Het geeft je de energie die je gedurende de dag nodig hebt om het beste uit je leven te halen!

Ieder persoon is verschillend en voor iedereen werkt een andere oplossing, wij zijn er om jou van deze persoonlijke oplossing te voorzien.

We hebben Somnifiq opgezet om zoveel mogelijk mensen te kunnen helpen bij het ontwikkelen van een gezonde en gelukkige slaap. We hebben veel onderzoek gedaan op het gebied van slaap en dit laten we zien door middel van op onderzoek-gebaseerde tips, blogs en innovatieve producten. We hebben met Somnifiq een plek gevormd waar je terecht kunt voor alles rondom het verbeteren van je slaap.

Duurzaamheid en kwaliteit staan hoog in het vaandel en dit willen we bieden tegen een betaalbare prijs en een top service. Wanneer je dus investeert in het kopen van onze producten, kun je er vanuit gaan dat het product lang mee zal gaan. Dat gezegd hebbende, mocht je ooit problemen ondervinden met een van onze producten, onze klantenservice staat altijd voor je klaar om je te voorzien van een snelle oplossing. Want goede kwaliteit komt met goede service!

Wat kun je verwachten bij ons?

Duurzame en Innovatieve producten

Van topkwaliteit en milieubewust

Lifestyle & Slaaptips

Blogs vol met tips en slaap producten

Op werkdagen besteld voor 21:00

Dezelfde dag nog verzonden

Uitmuntende service en Topkwaliteit

100% tevredenheidsgarantie

Gratis Retourneren

Binnen 90 Dagen

Gratis Verzending

Bij bestellingen vanaf €25,-